Hallo mijn naam is Anne-Sophie ‘t Hart. Ik ben 20 jaar oud en ik woon in Alblasserdam nog bij mijn ouders. Ik heb zelf een Beagle genaamd Olivia en een eigen pony. Ik ben mijn hele leven al gek op alle dieren. Ik ben begonnen met mij in te schrijven op uitlaat service site’s maar ben er achter gekomen dat ik hier wel heel graag mijn eigen bedrijfje van wil proberen te maken.

Ik heb een rijbewijs, maar nog geen eigen auto tot die tijd moet ik met de scooter uw huis kunnen bereiken. Daarom ben ik alleen beschikbaar in Alblasserdam, Nieuw-Lekkerland en Kinderdijk.

Eerst liet ik alleen honden uit, maar ook mede dankzij aanvraag ben ik op steeds meer verschillende huisdieren gaan passen. Van hond tot konijn en van vis tot kat. Mij is niks te gek. Vee dieren is ook een mogelijkheid onder goed overleg. Daar heb ik ook veel ervaring mee.

 

Olivia:

Olivia is mijn eigen hond. Ze is een beagle van 5 lentes jong en echt een allemansvriend. Ze vind het altijd leuk om me te gaan naar oppas bezoekjes en uitlaat momenten. Mocht u het leuk vinden om u hond lekker met Olivia te laten spelen tijdens een uitlaat ronde of een oppas dag is dat altijd mogelijk en super leuk onder goed overleg.